Jeg kommer fra en kreativ familie, hvor mange hyggestunder gik med kreative aktiviter -alt fra eksempelvis strik og syning til maling og decoupage.

Min nysgerrighed sender mig i mange forskellige retninger, og jeg har taget kurser i bl.a. bronze støbning på Århus Kunstakademi, croquis, art clay silver og gamle maleteknikker.

Gamle Maleteknikker var et 3 måneders kursus hvor jeg bl.a. lærte at lave mosaik, marmorere og ådre (male så det ligner hhv marmor og træ). Der var også mange andre spændende teknikker på programmet i det forløb, og det var en fornøjelse at få så meget viden og så mange teknikker med mig.

Når jeg bliver grebet af en ny hobby, kan alt inspirere mig. Men naturen er altid en af de helt store inspirationskilder, med dens smukke farver, fantastiske lys og skønne former.

På Sweetart kan du finde mange typer smykker, malerier i både akryl og akvarel, hæklerier, tegninger mm.

Alt sammen håndlavet med nysgerrighed og kærlighed til detaljer og teknikker.

Kig rundt, og skriv endelig hvis du har spørgsmål.

Kreative kram Gitte Maack

om mig Gitte Maack Sweetart

Kreativiteten slippes ikke kun fri i fritiden.
I mit daglige virke har jeg virksomheden Adease, hvor jeg hjælper store og små virksomheder med at skabe salg og få kunder via sociale medier. Jeg underviser også de virksomheder, som gerne selv vil lære at håndtere markedsføringen professionelt.
Også i den del af mit liv, er der plads til masser af kreativitet, når der skal udtænkes strategier og udarbejdes grafik mm.
Du kan se mere om Adease her:

http://www.adease.dk